• Bahanan Homoepathy/ Naturopathy

    Bagi pengamal homeopathy kami tidak menggunakan perkataan “ubat” kerana homeopathy bukanlah ubat. Lebih sesuai disebut sebagai “remedi” kerana penyediaan remedi homeopathy adalah dari sumber alam semulajadi. Remedi homeopathy boleh dikatakan hampir tidak mempunyai kesan yang bahaya dan tidak ada dos yang boleh menyebabkan keguguran bagi ibu-ibu mengandung atau memberi kesan merbahaya kepada bayi yang dikandung.

  • Bagaimana Remedy Dihasilkan

    Penawar homeopati dihasilkan dari sumber alam seperti tumbuhan, haiwan, mineral galian, danalam sekitar, namun demikian teknik pemprosesannya yang dipanggil potentisation membezakannya dari perubatan lain. Melalui teknik ini sumber alam dicairkan sedikit demi sedikit sehingga tiada lagi unsur racun, malahan unsur asalnya juga hilang. Namun unsur penawar dan penyembuh yang terdapat didalamnya sebaliknya menjadi semakin kuat, kerana itu homeopati diiktiraf sebagai sistem perubatan yang paling selamat dan berkesan.

  • Kesan Sampingan Produk Homoepathy

    Penawar homeopati telah melalui pelbagai ujian makmal antarabangsa dan diperakui tidak merbahaya dan tidak punyai sebarang kesan sampingan oleh W.H.O. (Pertubuhan Kesihatan Sedunia). Walaubagaimanapun terdapat sedikit tindakbalas penyembuhan (healing Crysis) menandakan proses pembuangan toksin (detoks),pemulihan dan peningkatan fungsi tubuh sedang berlaku. Oleh itu pesakit digalakkan makan banyak serat seperti sayuran dan buah-buahan disamping minum air kosong dengan banyak utk mempercepatkan proses detoksifikasi.

  • Bagaimana Remedy Berfungsi

    Homeopati bertindak keatas tubuh manusia secara rangsangan fisiologi. Ubat dalam bentuk cecair, tablet atau losyen diambil secara oral, suntikan mahupun sapuan kulit akan menghantar rangsangan kepada sistem saraf pusat (C.N.S) dan otak lalu merangsang sistem tubuh keseluruhannya hingga keperingkat sel, spt sistem endokrin, sistem imun, sistem penghadaman dan pengkumuhan dan lain-lain untuk mengaktifkan fungsi masing-masing disamping membuang toksin (detoks) dari tubuh melalui sistem perkumuhan dan kulit. Pada ketika inilah terjadi healing crysis/ agravasi yg kurang selesa terhadap tubuh badan.

  • Vital Force/ Tenaga Hayat

    Penawar Homeopathy digunakan untuk menguatkan ‘Tenaga Hayat’ (Vital Force) supaya dapat melawan penyakit. Dalam sistem perubatan Homeopathy, tumpuan diberi kepada pengembalian keseimbangan Vital Force dan mengembalikannya kepada kekuatan yang optimum. Homeopathy menjangkau jauh sehingga kepada alam rohaniah organisme di dalam rawatan sebarang keadaan sakit atau penyakit. Vital force, sebagaimana yg diistilahkan sebagai ‘Bio-Energy’merupakan kuasa hayat yang menjadi intipati kepada organisme hidup.

  • Akibat Lemah Vital Force

    Segala Jenis Kanser, Bisa Seluruh Badan, Viral Diseaseases, Kencing Manis, Buah Pinggang, Herpes, Penyakit Jantung, Alzheimer’s, Darah Tinggi, Parkinson, Angin Ahmar, Sawan, Penyakit-Penyakit Kulit, Autism, Arthritis, Tuberculosis (TB), Semput, Campak, Migraine, Malaria, Demam Selsema, Batuk, Alergi, Bisa Perut, Infeksi Paru-Paru, Hepatitis, Resdung / Sinus, Gout, Bronchitis, Infeksi Usus dan banyak lagi.

  • Homoepathy Begins ...

    Pihak pengurusan menggunakan Single Remedy / Remedi Tunggal dalam ikhtiar perawatan ini. Sistem perubatan ini tidak gunakan bahan aktif berbahaya walaupun sedikit, ia hanya pil laktosa @ sukrosa yang menyimpan gelombang berfungsi merangsang tubuh untuk merawat/ rawatan diri sendiri.

  • Kelebihan Homoepathy

    HOMEOPATHY bersandarkan pada prinsip persamaan; sesuatu yang memberi penyakit juga boleh mengubati penyakit yang sama – iaitu Hukum Kesembuhan Semulajadi. Ia merupakan terapi holistik yang amat berkesan untuk menghilang dan mengikis penyakit yang ada dipelbagai peringkat, iaitu penyakit fikizal, emosional dan mental.

  • Anacardium [Minda Booster]

    Formulasi perangsang minda yang dipertingkatkan kuasa dan kandungannya, khas untuk membantu golongan pelajar sekolah, IPT dan golongan profesional yang banyak memerah otak dalam kerjaya mereka. Sangat berkesan Insya Allah bagi meningkatkan ketajaman fokus minda, daya ingatan, IQ, EQ dan SQ. Mengawal gemuruh, panik, lebih tenang, cergas pintar, petah, kreatif dan berketrampilan.

  • Pengasas Homoepathy Malaysia

    Dalam Homeopati, beliau berkelulusan Medical Doctor of Homoeopathy (M.D.H) dari Ismeliah Medical College, Hydrabad, India. Selain itu, beliau juga menerima ijazah Doctor of Naturopathy (N.D) daripada School of Naturopathy, London dan Doctor of Divinity daripada International Academy Canada, ahli International Federation of Naturopath (I.F.N) dan Homoeopathic Physician Association (H.P.A., London). Di kalangan masyarakat homeopati di Malaysia beliau dikenali sebagai org Melayu pertama yang belajar homoeopati.

  • Naturopathy/ Homoepathy

    Naturopati berasal dari bahasa Yunani dan latin, bermaksud “nature disease” atau “penyakit alam”. Ilmu itu berlandaskan pada keyakinan bahwa alam memiliki kemampuan menyembuhkan dirinya sendiri (vis medicatrix naturae). Menurut American Association of Naturopathic physicians, definisi ilmu kedoktoran naturopati adalah suatu kaedah perawatan yang memiliki sejumlah perbezaan dari perawatan kesihatan premier/ konvensional.

  • Naturopathy/ Homoepathy

    Apa yang Dimaksud dengan Naturopati? Doktor naturopati akan menganjurkan pesakitnya untuk melakukan detoksifikasi untuk menghilangkan racun dari dalam tubuh, sebagai ikhtiar/ usaha pencegahan penyakit. Doktor Naturopati juga memberikan perhatian khusus terhadap gaya hidup pesakitnya agar tidak bertentangan dengan prinsip kesihatan seimbang.

  • AYURVEDA

    Since 4500 years back, Ayurveda has been using in India for a very reliable medical treatment. The term 'Ayurveda' is derived from the Sanskrit word 'Ayur' meaning 'life' and' Veda' meaning 'knowledge'and in combine Ayurveda means'The science or knowledge of life'. Ayurveda is an ancient Indian therapeutic procedure which was promulgated during Vedic era (2500-1500 BC) and now it is widely being use as an alternative medicine.

  • AYURVEDA

    As per the Ayurvedic philosophy, health is a state of equilibrium between the body, mind and consciousness. Ayurveda recognizes the three doshas (abnormalities) within the body such as Vata, Pitta and Kapha. It is considered in Ayurveda that when seven dhatus (tissues), blood,plasma,fat,muscle,bone, nerve,and reproductive; three malas(wastes),feces, urine and sweat; and agni, the energy of metabolism, any of these suffers with condition of disharmony and imbalance then disease emerges as an evil in human body.The source cause of abnormalities,or disease,is an exasperation of dosha,vata-pitta-kapha.

  • AYURVEDA

    Ayurveda treats disease and physical ailments that appears in human body due to the above three doshas, or the 'tridosha' system as it is otherwise known.Treatment is therefore performed for rebalancing the health system and reestablishing harmony in the body.This ultimate objective can be achieved through various methods which include the use of Ayurvedic herb,the administration of unique forms of massage,consumption of a specific diet and usual exposure to certain elements of nature.Indian Ayurvedic manuals were written by Charaka, Sushruta,and Vagbhata.

  • AYURVEDA

    The philosophies of Ayurvedic treatment is purifying the body and deeply soothing and relaxing the health system.Mostly these purifications are done by performing the panchakarma which are five types of treatment such as -Vamana (Use of Emetics),Virecana (Use of laxatives), Basti (Medicated Enema), Nasya (Nasal administration) and Rakta Mokshana (Blood letting).These treatments are performed in chronic and deep rooted diseases.This therapeutic procedure is Ayurvadic curative option that offers healthier fitness including improved circulation; relief from pain, stress and insomnia.

  • AKUPUNTURE

    Akupunktur adalah kaeadah penyelitan jarum-jarum halus secara perlahan ke dalam kawasan atau titik tertentu (Acupunture Point) pada tubuh badan untuk merangsang pengaliran Qi (disebut chi) iaitu kuasa penyembuhan tenaga secara semulajadi. Kaedah ini digunakan oleh semua masyarakat kuno yang bertamadun awal seperti orang-orang Bunti Afrika, Arab Tigris, Mesir Kuno, India dan China. Namun penghormatan telah diberikan oleh kebanyakan ahli-ahli perubatan kepada China kerana pengalaman jenis ini banyak diguna atau diamalkan oleh rakyat China sejak 4000 tahun lampau sehingga hari ini.

  • ALOEVERRA ALBAYT

    Info Aloeverra : Pengenalan Lidah Buaya adalah salah satu tumbuhan antara 250 spesis Aloe serata dunia. Aloe adalah tumbuhan asli kepada timur, selatan dan utara Afrika dan Madagascar dan telah diperkenalkan ke Hindia Barat dan negara-negara tropika yang lain, yang mana ia tumbuh liar. Ia juga telah membiak dengan baik di lembangan Mediterranean dengan merentasi Algeria, Morocco, Tunisia

  • KHASIAT ALOEVERRA

    Dapat mengubati luka terbakar, caranya adalah: daun lidah buaya dicuci bersih, lalu dibelah menjadi dua, di dalamnya akan terdapat lendir seperti gel disapu pada luka bakar maka dalam masa 2-3 hari akan sembuh.Dapat mengeluarkan racun tubuh, yaitu adanya kandungan gelatin yang boleh berkhasiat menyerap racun dalam usus dan mengeluarkannya bersama feses, caranya sangat mudah iaitu dengan membuat jus lidah buaya.

  • ALOEVERRA ALBAYT

    Batu bersurat Sumeria bertarikh 2200 SM, yang dijumpai di kota Nippur menunjukkan bahawa daun lidah buaya telah digunakan sebagai julap. Pada 1550 SM, orang Mesir Ebers Papyrus menunjukkan bahawa daun lidah buaya dikisar, dicampur dengan komponen perubatan lain dan direbus, kemudian digunakan dalam 12 formula perubatan, untuk kegunaan dalaman dan luaran. Sekitar 400 SM, sap lidah buaya telah direbus untuk kegunaan domestik dan dieksport melalui pedagang Arab sepanjang barat Asia.

  • RCC STEVIA - pemanis semulajadi

    Merupakan produk yang mengandungi ekstrak dari daun stevia. Kemanisan yang terhasil dari daun stevia merupakan Pemanis Semulajadi yang 300 KALI lebih manis dari gula biasa. Kajian klinikal menunjukan STEVIA berguna sebagai pengganti gula. Lebih dari sifat pemanis, kajian juga menunjukkan kesan penurunan tahap kawalan kencing manis (diabetes), penurunan tahap tekanan darah tinggi dan penurunan berat badan untuk pesakit obesiti.

:::: Selamat Datang ::: Ke Laman blog Naturopathy/ Homoepathy al-Bayt :::: Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Semua pertanyaan ke Ust Rosdi 018-245 3824 [SMS/ Whats App/ Call] :::: Semua masalah penyakit boleh diikhtiarkan dengan remedy Homoepathy Insya Allah, sila bertanya sekiranya perlu :::

SABUN BELIREH - promosi MAC 2017

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 08:30 with No comments
Dibuka juga unt reBRAND sabun ni, dgn kos kotak / sticker tanggungan sendiri
minima oder unt rebrand 200 buku

PM Ust Di unt harga terbaek!


KAPSUL APRIKOT GAJAH ND LIFE

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 15:04 with No comments
video

BOLEH HUBUNGI:
Ust Rosdi 016-958 5423 [wa/ tele/ sms/ call]

Ejen kemoterapi semula jadi
Pakar perubatan berpengalaman, Prof Madya Dr Syed Zainal Husin Wafa, mengakui biji aprikot kaya dengan vitamin B17. Vitamin B17 adalah agen kemoterapi semula jadi. Vitamin B17 boleh didapati pada 1,200 jenis tumbuh- tumbuhan atau buahbuahan, namun biji aprikot mengandungi Vitamin B17 paling tinggi berbanding tumbuhan lain serta mampu meningkatkan kesihatan sekali gus membantu mengurangkan risiko menghidap penyakit kronik metabolik.

Menyedari biji aprikot bagus untuk kesihatan, NDLife mengambil inisiatif mempromosikan produk berasaskan biji aprikot yang seratus peratus tanpa tambahan bahan lain. Pengasas NDLife, En Zaaba bin Mansor, anak jati Terengganu, berkata produk itu tulen tanpa sebarang bahan tambahan yang mengubah rasa dan khasiat biji aprikot. Menyedari rasa biji aprikot mentah pahit dan sukar dimakan, beliau berkata, pihaknya mengeluarkan pelbagai produk berasaskan biji berkenaan dalam bentuk kapsul dan serbuk.

RE BRAND PIL PENAWAR

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 10:58 with No comments
PIL PENAWAR
----------------------

Untuk rawatan gangguan jin saka/ sihir dan lain-lain.
Sebuah ikhtiar, dan ianya SANGAT2 membantu. Terjual melebihi 400 botol sepanjang Februari 2017.

-----------------------------------------------------------------------------------
DIBUKA jugak untuk reBrand oleh mana-mana pusat rawatan Islam di Malaysia/ Brunei/ Singapura
Ustaz Rosdi 016-958 5423/ 018-245 3824




TESTIMONI : akhirnya Pregnant

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 11:28 with No comments

Alhamdulillah..testimoni diatas dah amalkan 2 botol..botol yg terkhir berbaki 6 biji lagi..x smpat nk hbskN hehe..namun smuanya hanya dgn.izun Allah Taala..semuanya hanya asbab..

Utk lelaki juga bagus... somi mak jemah amalkan tuk merwat resdung dan tonsil. Alhamdulillah.... 
Beransur baik


----------------------------------------------------------------------

Boleh dapatkan produk ini dengan Ust Di 016-958 5423 [wa/ tele/ sms/ call]. Sekadar membantu. 100% Curcuma Mangga. Sebotol RM89. 2 botol RM160 dan FREE pos insya Allah.

DIBUKA SEPERTI BIASA

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 09:36 with No comments
INSYA ALLAH, Bagi yang berhajat dengan terapi rawatan dari team alBayt Naturopathic HealthCare, bolehlah menyinggah di Pusat rawatan kami di Kg Alor Limbat nanti. Di buka sepenuhnya pada 23-25 Disember 2016.

Boleh call/ wa/ tele dulu : 016-958 5423 [Ust Di]

---------------------------------------------------------------------------------------
Alamat:
Lot 1237 B, 
Kg Alor Limbat, Bukit Payong,
21400 Marang
Terengganu

---------------------------------------------------------------------------------------



SET LENGKAP RESDUNG

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 11:47 with No comments
Pakej Lengkap Resdung.

Sesuai untuk mereka yang mengalami resdung dan jerawat.

Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan.

Mengandungi:

  1. Sabun Muka Anti-Jerawat
  2. Bedak Herba Magika
  3. Kapsul Resdung
  4. Toner Hidung
  5. Pencuci Telinga
  6. Pewangi Hidung

  1. Kapsul Resdung dRResd
  • Membantu mengatasi masalah alahan hidung, hidung gatal-gatal, masalah kerap bersin dan alahan makanan laut
  • Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
  • Disahkan Halal oleh JAKIM
  • Harga :  RM29.90 (SM)  RM32.90 (SS)

2. Sabun Herba Magika
  • Membantu memulihara & menjaga kulit wajah / tubuh badan, menghalus dan melembutkan kulit dengan zat anti-penuaan serta meningkatkan aura seri wajah. Sesuai untuk kulit berminyak, berjerawat dan berjeragat.
  • Harga :  RM25.90 (SM)  RM28.90 (SS)

 3. Bedak Herba Magika
  • Membantu penjagaan kuit wajah, mengatasi gatal-gatal pada wajah, menghalus dan melembutkan kulit serta meningkatkan aura seri wajah. Mengatasi kulit berminyak, bintik-bintik hitam, jerawat dan jeragat.
  • Harga :  RM22.90 (SM)  RM25.90 (SS)

 4. Toner Hidung
  • Membantu mengatasi masalah alahan hidung, hidung gatal-gatal, masalah kerap bersin dan alahan makanan laut
  • Harga :  RM12.90 (SM)  RM15.90 (SS)

5. Pewangi Hidung
  • Membantu mengatasi masalah alahan hidung, hidung gatal-gatal, masalah kerap bersin dan alahan makanan laut
  • Harga :  RM12.90 (SM)  RM15.90 (SS)

 6. Pencuci Telinga
  • Membantu mengatasi masalah alahan hidung, hidung gatal-gatal, masalah kerap bersin dan alahan makanan laut
  • Harga :  RM12.90 (SM)  RM15.90 (SS)

SET AURA dRResd

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 11:33 with No comments

Set Aura mengandungi:

Garam Bukit Himalaya RM29.90

Spray Mutiara  Penyegar Aura RM99.90


-------------------------------------------------------------------

Hubungi Ust Di, 016-958 5423 [wa/tele/ call/ sms]

Kapsul H. Saudak dan Myk Zaiton

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 22:16 with No comments
HARGA promosi akhir tahun 2016, hanya RM75 termasuk pos.
Harga biasa untuk 2 botol RM80 dan tambahan kos pos rm7.30.

Pengurussan alBayt berikan harga mampu milik RM75 shj termasuk pos.
Cepat2 yer membuat tempahan...

Gabungan 2 produk ini membantu masalah dalaman badan bagi wanita dan lelaki

HUBUNGI:
Ust Rosdi 016-958 5423 [wa/ tele]
018-245 3824 [sms/ call]


COMBO SET - arctic sea N AloeVera

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 22:14 with No comments

Rakyat kita ramai yang hadapi kolestrol menimbun dalam badan. Maklumlah banyak makanan favourite kita ni makanan berlemak, bersantan dan berminyak. Kadang-kadang nak control pun x mampu kan? Dah sebati sejak kecil la katakan...... hihihi.

Apa yang merisaukan pasal kolestrol ni bila ia hanya dapat dikesan bila mana ia telah mencecah 70% kandungannya dalam badan. Fuhh!!! 

Macam lama nak sampai 70% tapi sebenarnya on da spot pun boleh jadi macam-macam. 

Contohnya pernah tak kita alami situasi lebih kurang mcm ni:

Si Ali: Mamat, ko tau pakcik H dimasukkan ke hospital pg tadi.
Mamat: Eh yeke? Baru malam tadi aku lepak ngn dia kat kedai Hj Zain tu. Elok je dia sembang2.
Si Ali: Ni ha. Pagi tadi tiba-tiba kena stroke. Tu yg si Mael cpt2 anta ke hospital.

Situasi ni kerap berlaku kan? Selain stroke, kolestrol juga penyumbang utama kepada serangan jantung, hipertensi, kegemukan, dan macam-macam lagi penyakit pembunuh utama. 

Bagaimanapun, kita masih beruntung kerana kolestrol boleh dirawat. Ia boleh dicairkan tapi dengan kaedah dan penggunaan produk yang betul. Bukan lilin aje boleh dicairkan tau.hihihi.

Arctic Sea keluaran Forever Living memang sgt2 bagus untuk mencairkan lemak dan kolestrol dalam badan kita. Ia diperkaya dengan minyak ikan semulajadi yang kaya dengan asid lemak penting, Omega 3 dan Omega 9 (minyak zaitun) menjadikan ianya kombinasi yg perfect untuk keperluan tubuh badan kita

PROMOSI SEPANJANG DISEMBER 2016

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 22:08 with No comments
Sila hubungi Ust Rosdi 016-958 5423/ 018-245 3824. PM laju2 yer..


Kaedah Penggunaan:

2 titis aromaterapi ke dalam 1 baldi air.
Kacau ikot lawan jam/ pusingan tawaf.
Guna cebok/ gayung - ratakan air ke seluruh badan.
Jangan lap dengan towel, biar kering sendiri.


Kaedah Penggunaan:

Spraykan ke tempat yang bermasalah.
Gatal celahan jari - spraykan setiap 15 minit.
Telinga sakit - spraykan ke dalam telinga [tiada bahanan kimia]
Gatal muka/ wajah - spray di wajah direct, biarkan kering sendiri [jangan lap]
Selsema - spraykan ke dalam lubang hidung [tiada bahanan kimia]




PROMOSI CREAM UNT MASALAH KULIT

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 22:04 with No comments
JOM usaha dan ikhtiar, sudah terbukti dengan berkesan...
Ust Rosdi 016-958 5423 [wa/ tele]

PROMOSI SEPANJANG DISEMBER
Setiap pembelian 3 kotak dan ke atas, ada HADIAH FREE insya Allah.



KONFEREN PERUBATAN NATUROPATHY

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 10:15 with No comments

Persidangan pakar pakar dalam bidang masing-masing, sebagai suatu ikhtiar. Terima kasih semua... http://www.sinarharian.com.my/bisnes/ilmuan-perubatan-alternatif-1.591014

PROMOSI PRODUK ALBAYT

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 15:24 with No comments
Promosi produk-produk alBayt 
sila PM laju2 dan sama2 jana income insya Allah.





PRODUK NDLife - dapatkan

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 11:32 with No comments
Alhamdulillah, tuan/ puan boleh dapatkan produk NDLife dari saya di Kg Alor Limbat, Bukit Payong, Marang. Hubungi Ust Rosdi 016-958 5423.








Rawatan Alamiah dRResd

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 10:56 with No comments
Boleh hubungi saya di Terengganu, Ust Rosdi 016-958 5423.







Produk HOT di Pusat Rawatan

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 11:53 with No comments
Boleh membuat sebarang tempahan dengan saya dengan menghubungi Ust Rosdi 016-958 5423/ 018-245 3824.






BEROPERASI SEPERTI BIASA

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 11:16 with No comments
Alhamdulilllah, Pusat Rawatan dRResd Terapi Resdung BioHerbs di Kg lor Limbat Bukit Payong sudah mulakan operasinya selepas bercuti sempena Hari Raya Fitrah 2016M/ 1437H, boleh sahaja walk in atau tel jika memerlukan masa-masa tertentu.

Kami menyediakan konsultasi Rawatan Resdung dan menyediakan bahanan/ produk berkaitan rawatan resdung. Dengan harga mampu milik. Insya Allah. 

Layanan seikhlas hati dari team dRResd Kg Aalor Limbat, Insya Allah. Sila hubungi Ust Rosdi 016-958 5423atau En Hafiz 014- 506 4393

Jadual Operasi :

Siang
Isnin, Rabu, Jumaat dan Sabtu
9.30 pagi - 5.30 petang sahaja

Malam 
Insya Allah setiap Malam [rawatan selain resdung kene melalui JanjiTemu sahaja]

Curcuma Mangga/ Kunyit Putih

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 11:09 with No comments
Di buka untuk ejen/ dealer dengan minima pengambilan produk 20 botol. PM saya Ust Rosdi 016-958 5423 [wa/ tele] - sila gunakan no ini sahaja unt keterangan lanjut.





SALAM LEBARAN

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 15:58 with No comments
Pengurusan al-Bayt mengucapkan salam lebaran 2016M:

Ust Muhamad Rosdi
Pn Anida Idayu
Muhammad Daniel Haikal
Afrina Batrisyia
Isa al-Farouqi

wa / tele : 016-958 5423
emel : albaytcentre@gmail.com
FB : Produk Albayt/ Produk Tib


Kepelbagaian Khasiat Myk Argan

Posted by TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] on 16:07 with No comments

Boleh dapatkan Minyak Argan dengan saya di Kg Aalor Limbat, Bukit Payong, Marang dengan menghubungi 016-958 5423 [Ust Rosdi] - sebotol hanya RM50 sahaja.



sabun rawatan